Ga naar de inhoud

Over Ons

Winst voor wijk én klimaat

Wil je iets bijdragen aan een beter klimaat, begin dan in je eigen wijk! Energiecooperatie werkt lokaal aan de energietransitie en jij kunt ook meedoen. Word lid van onze energiecoöperatie en financier mee met het nieuwe zonnedak [naam zonnedak]. Dat is goed voor het klimaat én levert inkomsten voor de wijk op. Een deel van de opbrengst gaat naar jou als deelnemer, een ander deel gaat naar het wijkfonds.

Wat is nodig voor een zonnedak?

Om te beginnen grote daken in de wijk. Bijvoorbeeld daken van scholen of buurthuizen. We willen er veel, want hoe meer daken met zonnepanelen, hoe meer groene stroom voor de wijk.

Om zonnedaken te realiseren hebben we deelnemers nodig. Mensen zoals jij, uit [namen wijken in werkgebied]. We zijn op zoek naar buurtbewoners die willen helpen met de financiering van de zonnedaken. Je kunt al instappen voor € 25. Daarvoor moet je wel eerst lid worden. Je krijgt op je inleg een bescheiden rente van 2,5%. Je kunt het zonnedak ook helpen financieren met een schenking. Alle winst gaat naar het wijkfonds. Als je schenkt of als je afziet van rente, blijft er meer geld over voor het wijkfonds. Dat investeren we in verdere verduurzaming van de wijk. Als lid van de coöperatie, beslis je mee over het wijkfonds.

Onze Partners

Geen partners gevonden. Voeg partners toe via Dashboard > Partners.
Zorg er ook voor dat ze de status ‘gepubliceerd’ hebben EN actief zijn.